Popularii buzoieni îi sugerează primarului Constantin Toma să părăsească funcția în care a fost ales în urma alegerilor locale desfășurate în vara anului trecut. În prima conferință de presă de când au fost aleși parlamentari deputatul Adrian Mocanu și senatorul Dorin Bădulescu s-au dezlănțuit la adresa primarului municipiului Buzău Constantin Toma căruia îi reproșează că nu a făcut nimic în primele 9 luni de mandat și că orașul Buzău, în loc să o ducă mai bine, o duce din ce în ce mai prost.

Totul s-ar datora, spun popularii, primarului Constantin Toma care a promis multe și nu a făcut mai nimic din ceea ce a promis.

„Ne-a spus că se vor face drumuri, parcări, că se vor concesiona parcări, că se va face Centru de Excelență în Fotbal… ce s-a întâmplat? Totul a fost lăsat în paragină pentru că pe ce pune mâna dl Toma totul se transformă în paragină. A intrat în război cu Compania de Apă unde a pierdut fiecare luptă. Asta s-a întâmplat pentru că nu dorește să facă nimic. PSD are majoritate și în C.J. și în C.L.M. și dacă voia să facă ceva, făcea dar are alte interese. Vrea să facă doar bani personali, asta se află în spatele firmelor de pază, pentru că de la polițiștii locali nu putea lua paraîndărătul, și în spatele luptei de la Compania de Apă pentru că acolo sunt fonduri europene… Astea sunt tentațiile domnului Toma”, a declarat deputatul Adrian Mocanu într-o conferință de presă susținută la sediul PMP Buzău.

La rândul său, senatorul Dorin Bădulescu, consideră că nerealizările primarului Constantin Toma ar trebui să îi dea de gândit acestuia care ar trebui să se gândească serios să renunțe la funcția în care a fost ales.

„Criticile pot fi multe dar dacă în 9 luni de zile din mandatul de primar nu vedem nimic, credem că domnul primar ar trebui să iasă în față alegătorilor și să spună: nu am făcut, nu am putut sau nu am vrut și mă gândesc să mă duc acasă! Asta pentru că dacă până când a venit domnul Toma la Primărie lucrurile mergeau prost acum merg și mai prost. În 9 luni de zile dacă voiai puteai să faci ceva dar în schimb am văzut doar războaie. Războaie cu funcționarii Primăriei, războaie de la Trans Bus , război cu pensionarii cu tăiatul biletelor pe transportul în comun, război cu Compania de Apă, război cu polițiștii locali…. Păi dacă în 9 luni am deschis atâtea războaie, ce așteptări să avem că aceste războaie nu se vor amplifica și că Buzăul nu va deveni un teatru de război? Și așa străzile noastre arată ca după război”, a declarat senatorul Dorin Bădulescu.

1 COMENTARIU

  1. Ar fi cazul sa plece ei ptr.ca ne.am saturat sa.i vedem! s.au plimbat de 2o de ani de la un partid la altul pentru ciolan …..C.Toma chiar a facut si isi doreste sa faca f multe lucruri dar nu este lasat de cei ca ei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.