Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, se află în aceste zile într-o vizită oficială în Raionul Soroca din Republica Moldova. Vizita lui Neagu este prima de la schimbarea președintelui Consiliului Raional Soroca, schimbare care a avut loc în luna decembrie a anului trecut.
Miercuri, președintele CJ Buzău , s-a întâlnit cu noul președinte al Consiliului Raional Soroca, Ghenadie Muntean pe care l-a felicitat pentru funcția obținut și l-a asigurat de tot sprijinul său în derularea proiectelor comune cu județul Buzău.

Totodată, Petre Emanoil Neagu a stabilit cu omologul său ca doi specialiști din Consiliul Raional Soroca să vină la Buzău, într-un stagiu de pregătire alături de specialiștii din Consiliul Județean pentru a se specializa în întocmirea proiectelor pentru atragerea de fonduri europene și a discuta posibilitatea aplicării unor proiecte comune ale celor două administrații din Buzău și Soroca.
Județul Buzău și raionul Soroca au semnat ultimul acord de înfrățire la finele anului 2012 chiar de Ziua Națională a României, prima colaborare între județul Buzău și raionul Soroca datând din anul 1993.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.