Portarul Gloriei Buzău,Dănuţ Sîrbu speră să nu primească gol în meciul cu Delta Tulcea iar la final, tabela de marcaj să indice un rezultat favorabil echipei sale. Atât cel sus amintit, caruia i-a fost încredinţată banderola de căpitan, cât şi alţi jucători nu ascund faptul că şi un rezultat de egalitate ar fi bun dată fiind valoarea adversarei, locul ocupat în clasament şi absenţele din echipa buzoiană.
,,În situaţia noastră orice punct contează mai ales că întâlnim o echipă puternică. Sperăm însă ca în acest meci să facem totul pe teren pentru a obţine un rezultat cât mai bun. În ce mă priveşte vreau să nu iau gol iar faptul că sunt căpitanul echipei reprezintă o motivaţie în plus şi pot spune că şi o obligaţie”, a punctat Sîrbu.
Veteranul Gloriei Buzău, Dumitru Horovei este şi el de părere că formaţia sa va avea o misiune dificilă în confruntarea de astăzi cu Delta Tulcea.
,,Jucăm împotriva unei adversare puternice şi va fi destul de greu deoarece avem şi câţiva jucători accidentaţi şi suspendaţi dar cu improvizaţii sperăm să obţinem un rezultat pozitiv. Sigur că ne dorim o victorie însă până la urmă ne-ar mulţumi şi un egal. Depinde de forma şi încrederea cu care vom aborda meciul dar este nevoie şi de noroc”, suţine Horovei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.