Timp de două zile, sâmbătă și duminică, Fabrica de Bere Ursus Breweries își deschide porțile pentru buzoieni. Evenimentul are loc la împlinirea a 35 de ani de la inaugurarea fabricii de bere din Buzău și se va desfășura între orele 10.00 si 18.00.
Înființată în 1978, unitatea de producție din Buzău este astăzi una dintre cele mai moderne fabrici de bere din România. Fabrica produce diverse mărci și sortimente de bere din portofoliul URSUS Breweries, la cele mai înalte standarde, ca urmare a investițiilor constante de extindere și modernizare a unității de producție. Din 2005 până astăzi, URSUS Breweries a investit peste 90 milioane de euro în modernizarea fabricii, astfel încât capacitatea de producție a crescut cu 150%.
De-a lungul celor 35 de ani de existență, fabrica a avut o creștere susținută, contribuind la dezvoltarea socială și economică a orașului, prin crearea a peste 400 de locuri de muncă și prin parteneriatele puternice cu furnizorii locali. Un exemplu este parteneriatul pe termen lung cu producătorul Soufflet Malt din Buzău, cel mai important furnizor de malț al fabricii.
Cu o participare activă în comunitatea locală, URSUS Breweries Buzău își sărbătorește aniversarea împreună cu locuitorii Buzăului, oferindu-le ocazia să descopere cum se produce berea prin tehnologii de înaltă performanță, cu respect pentru mediu. Fabrica își deschide porțile în premieră pentru pasionații de bere în zilele de 21 și 22 septembrie, între orele 10:00 și 18:00.
”Ne dorim să promovăm un comportament responsabil față de mediu și față de generațiile următoare prin toate demersurile noastre. Unul dintre exemplele elocvente este fabrica de la Buzău. De aceea, la aniversarea a 35 de ani de la înființare, invităm vizitatorii să descopere pentru prima oară tainele producerii berii la cel mai înalt nivel de performanță, în conformitate cu normele europene de mediu.” declară Andrew Highcock, CEO URSUS Breweries.
Printre priorităţile de pe agenda Ursus Breweries în privinţa dezvoltării durabile, se regăsesc utilizarea unei cantităţi mici de apă în producţia de bere, reducerea consumului de energie şi a emisiilor de carbon. Aceste obiective au fost atinse de fabrica de bere de la Buzău prin investițiile făcute în ultimii 3 ani în modernizarea fabricii, având ca rezultat reducerea consumului de apă utilizată pentru fabricarea berii cu peste 40%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.