pod2 Mult așteptata reabilitare a podului de la Vadu Pașii începe să prindă contur. Anunţul de lansare a licitaţiei pentru selecţia contractorilor care vor proiecta şi executa lucrările de reparaţie a podului Vadu Paşii a fost publicat recent în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).
Eugen TEODOROVICI
“Ofertele pot fi depuse până pe 21 octombrie, ceea ce înseamnă că până la sfârşitul acestui an poate fi finalizată licitaţia, iar lucrările pot începe în primăvara anului viitor. Reabilitarea acestui pod este extrem de importantă pentru că va reprezenta o poartă de dezvoltare pentru zona de est a judeţului Buzău, dar şi pentru îmbunătăţirea vieţii de zi cu zi a aproximativ 30.000 de buzoieni, care nu vor mai fi nevoiţi să ocolească mulţi kilometri pentru a ajunge unde au nevoie”, a declarat Eugen Teodorovici, senator PSD de Buzău.
Valoarea contractului de proiectare şi execuţie a lucrărilor de la Vadu Paşii este estimată la circa 34,2 milioane de lei, fără TVA, potrivit anunţului publicat în SEAP.
Podul de la Vadu Pașii a fost închis circulației rutiere în anul 2005, iar de atunci, la fiecare ciclu electoral, promisiunile de refacere a obiectivului  nu au întârziat să apară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.