Geta BURDUCEA
Postul de inspector general al IȘJ Buzău, scos la concurs de Ministerul Educației, este râvnit de trei persoane. Este vorba despre actualul șef al învățământului buzoian, profesor Geta Burducea, despre directorul Liceului de la Nehoiu, Claudiu Corcodel, profesor de matematică, și despre Ionela Voicu, învățătoare, fost director al Şcolii cu clasele I-VIII din Cislău.
Examenul pentru ocuparea postului de șef al IȘJ Buzău va avea loc în perioada 11-20 martie 2015, la sediul ministerului de resort, ulterior urmând a fi programat concursul destinat celor care râvnesc la postul de inspector general adjunct și apoi pentru inspectorii de specialitate.

IȘJ Buzău este condus din august 2014 de profesor Geta Burducea, care până din 2012 și la această dată a fost inspector general adjunct.
”Nu am emoții, lucrând de atâta vreme cu legislația, cu problematica din inspectorat și cunoscându-o foarte bine, nu am de ce să am eomoții. Stăpânesc foarte bine tot ce înseamnă legislație, am făcut o ofertă managerială bazată pe realitățile învățământului buzoian, în consecință nu am de ce să am emoții”, a declarat luni pentru Observatorul buzoian șeful IȘJ Buzău, Geta Burducea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.