Alocarea sumei de 100 de milioane de lei pentru desfășurarea alegerilor locale îi determină pe liberalii buzoieni să ceară explicații premierului și ministrului Administrației și Internelor în legătură cu suma aprobată. Liberalii sunt de părere că suma aprobată de Guvern este mult prea mare în comparație cu cheltuielile care trebuie făcute, mai ales că în acest an alegerile locale se desfășoară într-un singur tur.
„Curios este că Guvernul a alocat 100 de milioane pentru aceste alegeri în timp ce pentru alegerile din anul 2008 au fost alocate doar 66 de milioane. Nu înțelegem de ce s-a alocat o sumă cu 50% mai mare într-o perioadă de criză când prețurile au mai scăzut și în plus acum este vorba doar de un singur tur de scrutin. Vom solicita premierului și ministrului de Interne o lămurire asupra acestui aspect, pentru a evita orice eventuale discuții sau supoziții ulterioare ” a declarat vicepreședintele PNL Buzău, senatorul Cristi Bîgiu.
Totodată, senatorul liberal a explicat că va profita de această ocazie pentru a cere lămuriri guvernanților cu privire la data când va veni a doua tranșă de bani pentru deszăpezirea din județul Buzău.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.