Returul acestei ediţii de campionat se anunţă a fi unul de foc pentru Gloria Buzău, echipă aflată pe ultima poziţie în clasament. În ciuda faptului că în tur a ,,ciugulit” doar zece puncte, gruparea din Crîng încă mai speră în salvarea de la retrogradare. Buzoienii vor juca vineri, pe teren propriu, împotriva formaţiei F.C.Snagov şi sunt ,,condamnaţi” să câştige acest meci deoarece un pas greşit le-ar diminua considerabil şansele. Misiunea gazdelor va fi extrem de dificilă şi prin prisma faptului că se confruntă cu probleme de lot, jucătorii Horovei, Ursu, Iordache, Jercălău, Puşcaş fiind accidentaţi iar Ţabără suspendat.
,,În tur nu am reuşit aproape nimic având în vedere cele doar zece puncte acumulate iar asta este o bilă neagră pentru Gloria Buzău. Sperăm însă ca odată cu această schimbare majoră la nivelul lotului, jucătorii care au venit să ofere mai mult pentru realizarea obiectivului. La fiecare joc ne prezentăm să câştigăm însă nu ştim dacă putem reuşi asta dar trebuie să rămânem în stare de alertă până la final. Evident că meciul cu F.C.Snagov va fi greu iar noi suferim încă la relaţiile de joc. Există şi un sâmbure de neîncredere în rândul jucătorilor fiindcă nu se cunosc bine dar sper ca ei să se mobilizeze pentru a lua toate cele trei puncte ”, a declarat antrenorul echipei buzoiene, Mihai Ciobanu. Acesta speră ca în partea a doua a campionatului, Gloria Buzău să adune cel puţin 20 de puncte.
Altfel,miercuri la stadion a fost chemat un preot pentru a ţine o slujbă în vestiarul echipei la care a fost prezentă şi conducerea clubului.
Partida Gloria Buzău-F.C.Snagov,programată în cadrul primei etape din retur se va disputa cu începere de la ora 16.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.