Prefectul Carmen Ichim, bilanț în lacrimi înaintea schimbării din funcție

0
1397

Prefectul Carmen Ichim, probabil cel mai bun reprezentat al Guvernului în teritoriu din ultimii ani și-a prezentat, marți, bilanțul pe perioada cât a ocupat cea mai înaltă funcție de la Casa Albă.

Ichim, a prezentat o parte din realizările sale ca prefect, deloc puține comparativ cu alți ocupanți ai funcției în fața prteșei și a șefilor de deconcentrate, ieșirea publică fiind în linii mari una de rămas bun mai ales că vești despre posibila înlocuire din funcție au fost vehiculate și la nivel de Guvern iar subprefectul Leonard Dimian ar fi anunțat-o luni că din această săptămână el va fi cel care va ocupa funcția deținută de fostul Comisar al Gărzii de Mediu Buzău.

Prefectul Carmen Ichim a explicat că toate realizările pe care și le poate trece în cont în mandatul pe care, cel mai probabil, și-l va încheia marți după amiază nu ar fi fost posibile fără munca în echipă a membrilor Cancelariei Prefectului și a tuturor angajaților Prefecturii.

Deși o femeie puternică, Carmen Ichim s-a poticnit marți de câteva ori în discurs, copleșită de emoții vocea schimbândui-se și izbucnind la un moment dat în lacrimi pentru a doua oară într-o prezență publică, lucru de care nu s-a ferit.

Ichim a mai spus că se așteaptă să fie schimbată și a precizat, ca și în urmă cu doi ani când a fost numită, că nu își va da demisia din funcție decât în momentul în care NU VA GĂSOI O REZOLVARE LEGALĂ pentru una din problemele instituției pe care o conduce.

Cel mai probabil marți Guvernul Orban va schimba în urma unei hotărâri de Guvern toți prefecții din țară. La Buzău funcția este râvnită de actualul subprefect Leonard Dimian susținut de ALDE însă  voci bine documentate nu exclud nici înscăunarea lui Vasile Alecu care este înalt funcționar public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.