Prefectul Leonard Dimian, învestit în funcție

0

Noul Prefect al județului Buzău, Leonard Dimian, a fost învestit în funcție, luni dimineață, de către ministrul Administrației și Internelor, Marcel Vela, în sistem videoconferință alături de alți prefecți și subprefecți din sală.

Dimian a rostit jurământul de credință în fața camerei de luat vederi, a angajaților prefecturii și a șefilor de deconcentrate  iar după o scurtă pauză va susține o primă ședință a Colegiului Prefectural și una a Centrului Local de Combaterea Bolilor.

„Vreau să mulțumesc primului ministru Leonard Orban și vreau să îl asigură că programul guvernamental va fi implementat fără rabat în județul Buzău. De asemenea, sper să reușesc ca Instituția Prefectului să fie mult mai deschisă nevoilor cetățenilor județului Buzău. Cred că în scurt timp va fi și un nou subprefect. În perioada următoare mă voi confrunta cu fenomenele iernii și sper să fie cât mai puține, de altfel și în interesul cetățenilor județului ca să nu sufere. La nivel de Prefectură vom lua toate măsurile pe care le vom putea lua și de care dispunem ca să minimalizăm efectele iernii dacă acestea vor fi foarte grele”, a declarat la finalul ceremoniei prefectul Leonard Dimian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.