Telefoane colegiu

Șefii instituțiilor deconcentrate au fost luați la rost, miercuri, de prefectul Maria Buleandră în cadrul ședinței Colegiului Prefectural. Reprezentantul Guvernului în teritoriu le-a reproșat membrilor Colegiului că nu își însușesc materialele prezentate în ședință anterior acesteia și le-a recomandat ca la următoarea ședință să nu se mai prezinte cu temele nefăcute.
„Am rugămintea să luați la cunoștință materialele ce urmează a fi prezentate în Colegiul Prefectural cu cel puțin trei zile înainte, așa cum prevede legea. Materialele sunt centralizate de Cancelaria Colegiului și postate pe site-ul Prefecturii, nu mai vreau să veniți în ședință și abia aici să dați citire materialelor”, a precizat prefectul Maria Buleandră.
Un alt capitol pentru care șefii instituțiilor deconcentrate au fost „urecheați” a fost folosirea telefoanelor mobile în timpul ședinței. Pentru că un telefon a sunat în timpul expunerii unui material de către directorul ITM, Cecilia Manolescu, la finalul intervenției prefectul a făcut apel la directori să își dea telefoanele încet.
„Vreau să rog pe toată lumea să vă dați telefoanele pe silențios. Nu este normal ca atunci când un coleg prezintă un material să fie întrerupt de soneria telefonului mobil. Vă solicit ca pe toată durata ședinței să dați telefoanele încet” le-a spus reprezentantul Guvernului șefilor de instituții deconcentrate.

Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.