Vasile ALECU
Șefii instituțiilor deconcentrate responsabilizați de PNL nu au emoții la gândul că ar putea fi schimbați. Prezenți la ședința Colegiului Prefectural, o parte dintre directorii instituțiilor care au revenit Partidului Național Liberal, conform protocolului USL, au declarat că se gândesc în principal să își facă treaba și că nu iau în calcul o pierdere a funcției de conducere.
Directorul Finanțelor Publice Buzău, economistul Petruș Cârcei, a declarat că numirea sa pe funcție a fost făcută în urma unui concurs pe care l-a promovat.
„Nu avem noi treabă cu politica. Eu am susținut un concurs pentru postul pe care îl ocup și am de gând să îmi fac treaba”, a declarat economistul Petruș Cârcei.
Nici „liberalul” Dumitru Ene nu pare să își facă griji pentru postul pe care îl ocupă, deși, la un moment dat, s-a zvonit chiar că liberalii ar fi cei care cer schimbarea sa. Nu mai puțin adevărat este că surse din mediul politic spun că Dumitru Ene ar fi bătut palma cu Constantin Boșcodeală iar declarațiile șefului școlilor nu au darul de a înlătura speculațiile.
„Cu siguranță nu este ultima ședință de Colegiu Prefectural la care particip. Nu am nici o emoție că aș putea fi schimbat ”, a declarat foarte sigur pe sine, inspectorul șef al ISJ, Dumitru Ene.
Ceva mai rezervat în declarații, directorul Agenției de Prestații Sociale, Adrian Vintilescu, se declară încrezător în capacitățile sale și spune că este funcționar public promovat prin concurs pe postul care îl ocupă.
„Nu am auzit că aș putea fi schimbat. În legătură cu susținerea mea politică nu am ce să vă spun pentru că eu sunt funcționar public promovat pe post în urma unui concurs și cred că statutul funcționarilor publici este cel mai în măsură să vă lămurească în legătură cu implicarea mea politică”, a declarat directorul Agenției de prestații Sociale, Adrian Vintilescu.
Nici subprefectul județului, Vasile Alecu, nu se teme că ar putea fi schimbat în urma schismei de la București
„Cu siguranță voi participa și la următoarele ședințe de Colegiu Prefectural în ciuda unor speculații care dau ca iminentă schimbarea mea. Am de gând să îmi fac treaba și chiar acum voi merge la o instruire cu primarii și secretarii comunelor de pe Valea Buzăului”, a declarat subprefectul Vasile Alecu.

Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

  1. Ne-am obisnuit cu asa caractere la sefia Educatiei buzoiene de ceva ani incoace. Isi schimba astia de sus cravatele si margelele dupa cum bate vantul. Sutul in fund il vor primi intr-o zi si va durea proportional cu atitudinea lor de doi bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.