Cristi BIGIU si Constantin BOSCODEALA

La Buzău, unde USL a șchiopătat încă din fașă, pare a avea șanse de existență, după schisma de la București. Cel puțin din punctul de vedere al social democraților, care susțin că nu are rost ruptura în teritoriu, doar pentru a ține pasul cu ce se întâmplă la București.

”Noi am încheiat niște alianțe la nivel local pe baza unor înțelegeri și le-am transmis tuturor primarilor să nu rupă alianțele de dragul rupturii de la Centru. In ceea ce privește Consiliul Județean și cel Local Municipal, odată ce ne-am dat mâna pentru propășirea județului vom merge în continuare sau cel puțin acesta este punctul meu de vedere. Totul este foarte în scurt și nu am avut timp să discut cu partenerii liberali. Cred însă că nu se va schimba nimic”, a declarat șeful PSD Buzău, Constantin Boșcodeală.

În privința șefilor  de deconcentrate care provin din rândul liberalilor, Boșcodeală a declarat că ”nu stă în apanajul său” schimbarea lor, în timp ce subprefectul Vasile Alecu va fi înlocuit cel mai probabil de Guvern.

”În ceea ce privește deconcentratele nu a stat în atenția mea acest lucru iar in ceea ce îl privește pe subprefect, cel mai probabil, Guvernul va cere înlocuirea lui pentru ca nu este apanajul nostru”, a mai spus Boșcodeală.

La Buzău, în Consiliul Județean, PSD are 11 consilieri, PNL 9, PDL 8, PPDD 4 iar PC un reprezentant  în timp ce în Consiliul Local Municipal PSD are 10 aleși, PDL 5, PPDD 4, PNL 3 iar un consilier este independent.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.