Bac 2014-2

Inspectoratul Școlar Buzău face ultimele pregătiri pentru buna desfășurare a bacalaureatului de toamnă 2014. Conducerea instituției a stabilit deja centrele în care se va susține examenul.

Potrivit site-ului IȘJ Buzău, centrele de examen sunt Colegiul Agricol, Liceul Pedagogic, Liceul Tehnologic Costin Nenițescu, Liceul Tehnologic Meserii și Servicii, toate acestea din Buzău, Liceul Tehnologic Victor Frunză din Râmnicu Sărat și Liceul Teoretic Nicolae Iorga din Nehoiu.

La Colegiul Agricol vor da examen foștii elevi ai acestei instituții de învățământ, dar și elevii de la liceele din Beceni, Smeeni, Lopătari, Rușețu, Vernești și cei de la Liceul Tehnologic Henri Coandă din Buzău.

La Pedagogic vor susține examenul elevii acestei școli, alături de restanțierii de la Hasdeu, Eminescu, de la Arte, de la MOisil, Marghiloman, de la Seminarul Teologic, Economic și de la cele două licee din orașul Pogoanele.

La Nenițescu vor susține bacul de toamnă picații din vară sau de la celelalte sesiuni care au învățat în acest liceu, dar și cei de la Colegiul Tehnic din Buzău, de la Liceul Prima School Buzău și de la Liceul Tehnologic din Berca.

La Meserii și Servicii vor susține examenul de toamnă elevii acestei școli care au ratat până acum bacul, alături de elevii de la D Filipescu și de cei de la Sportiv.

La Râmnicu Sărat, la Liceul Victor Frunză, sunt arondați elevii de la Traian Săvulescu, de la Liceul Economic din Rîmnicu Sărat , de la Vlahuță și Ștefan cel Mare în timp ce la Nehoiu sunt arondați picații de la Liceul Nicolae Iorga și de la cele două licee, Tehnologic și Teoretic, din Pătârlagele.

Bacalaureatul de toamnă începe pe 18 august și se termină pe 4 septembrie când se vor afișa rezultatele finale. Iată mai jos calendarul testelor la care vor fi supuși absolvenții de liceu care au ratat până acum bacul:

 

18 – 19 august 2014 – Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română, proba A
18 – 19 august 2014 – Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă, proba B
19 – 20 august 2014 – Evaluarea competenţelor lingvstice într-o limbă de circulație internațională, proba C
21 – 22 august 2014 – Evaluarea competenţelor digitale, proba D
25 august 2014 – Limba și literatura română – proba E)a) – proba scrisă
26 august 2014 – Limba și literatura maternă – proba E)b) – probă scrisă
27 august 2014 – Proba obligatorie a profilului – proba E)c) – probă scrisă
29 august 2014 – Proba la alegere a profilului și specializării – proba E)d) – probă scrisă
1 septembrie 2014 – Afișarea rezultatelor (până la ora 12:00) și depunerea contestaţiilor (orele 12:00 – 16:00)
2-3 septembrie 2014 – Rezolvarea contestaţiilor
4 septembrie 2014 – Afișarea rezultatelor finale

 

C.S. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.