În premieră, Instituția Prefectului a amendat în 2015 un număr de 10 primării. Sancțiunile au fost dictate, potrivit prefectului George Sava, pentru că aleșii locali nu și-ar fi îndeplinit misiunile pe care le au și, astfel, au pus bețe în roate Comisiei de Fond Funciar. Unele administrații și-au recunoscut vina, necontestând amenda, altele au făcut demersuri pentru a nu fi sancționate.
„ Anul 2015 a fost, în general, un an bun în care ne-am îndeplinit toate obiectivele chiar dacă, pe unele ni le-am fi dorit puțin altfel. Au fost sincope la comisia de fond funciar unde am aplicat mai multe avertismente dar și, în premieră națională, 10 amenzi. Dintre acestea 9 au fost contestate în instanță iar una, cea a primarului din Podgoria, nu. Amenzile au fost date pentru că primarii nu s-au achitat de obligațiile pe care le aveau pentru inventarierea terenurilor”, a declarat prefectul George Sava.
Printre primăriile sancționate, dar care au contestat decizia amendării de către Prefectură se numără Pogoanele, Podgoria, Pietroasele si Racovițeni.

2 COMENTARII

  1. […] În premieră, Instituția Prefectului a amendat în 2015 un număr de 10 primării. Sancțiunile au fost dictate, potrivit prefectului George Sava, pentru că aleșii locali nu și-ar fi îndeplinit misiunile pe care le au și, astfel, au pus bețe în roate Comisiei de Fond Funciar. Unele administrații și-au recunoscut vina, necontestând amenda, altele au făcut demersuri pentru a nu fi sancționate. „ Anul 2015 a fost, în general, un an bun în care ne-am îndeplinit toate obiectivele chiar dacă, pe unele ni le-am fi dorit puțin altfel. Au fost sincope la comisia de fond funciar unde am aplicat mai multe avertismente …mai multe stiri […]

  2. […] În premieră, Instituția Prefectului a amendat în 2015 un număr de 10 primării. Sancțiunile au fost dictate, potrivit prefectului George Sava, pentru că aleșii locali nu și-ar fi îndeplinit misiunile pe care le au și, astfel, au pus bețe în roate Comisiei de Fond Funciar. Unele administrații și-au recunoscut vina, necontestând amenda, altele au făcut demersuri pentru a nu fi sancționate. „ Anul 2015 a fost, în general, un an bun în care ne-am îndeplinit toate obiectivele chiar dacă, pe unele ni le-am fi dorit puțin altfel. Au fost sincope la comisia de fond funciar unde am aplicat mai multe avertismente Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.