Administratorul NanoNet, Denis Toader, rămâne în arest la domiciliu după ce magistrații Curții de Apel Ploiești au respins, marți, contestația împotriva măsurii dictate de judecătorii Tribunalului Buzău.
Denis Toader a fost trimis în arest la domiciliu de magistrații Tribunalului Buzău după ce ar fi lovit intenționat cu mașina un angajat al Electrica, muncitor care efectua o lucrare în comuna Gherăseni. Inițial, administratorul firmei de internet a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul infracțiunii de lovire și alte violențe, iar ulterior procurorii i—au schimbat încadrarea juridică, acuzându-l de tentativă de omor.
Toader a contestat măsura luată împotriva sa iar marți, judecătorii de la Curtea de Apel Ploiești au respins acțiunea ca nefondată.
„Respinge, ca nefondată, contestaţia declarată de inculpatul TOADER DENIS DANIEL, , împotriva încheierii nr. 5 din data de 29 ianuarie 2016 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Buzău în dosarul nr. 209/114/2016. Obligă pe contestatorul-inculpat la plata sumei de 100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”, se arată în încheierea ședinței de judecată.

1 COMENTARIU

  1. […] Administratorul NanoNet, Denis Toader rămâne în arest la domiciliu după ce magistrații Curții de Apel Ploiești au respins, marți, contestația împotriva măsurii dictată de judecătorii Tribunalului Buzău. Denis Toader a fost trimis în arest la domiciliu de magistrații Tribunalului Buzău după ce ar fi lovit intenționat cu mașina un angajat al Electrica care efectua o lucrare în comuna Gherăseni. Inițial, administratorul firmei de internet a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști sub aspectul infracțiunii de lovire și alte violențe iar ulterior procurorii i—au schimbat încadrarea juridică acuzându-l de tentativă de omor. Toader a contestat măsura luată împotriva sa Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.