Intenția Regiei Autonome Municipale de a majora prețul real al gigacaloriei nu a fost acceptată de Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice, organism care are ultimul cuvânt atunci când vine vorba de majorarea prețului la utilități. Propunerea venită din partea RAM Buzău de creștere a prețului gigacaloriei de la 501 la 568 nu a fost deloc bine primită de factorii de decizie de la ANRSC, care au respins pe loc solicitarea Regiei. Acum, Regia Autonomă Municipală trebuie să se așeze din nou la masa tratativelor și împreună cu producătorul gigacaloriei, societatea Ecogen, trebuie să stabilească un preț mai mic decât propunerea avansată inițial cu care va trebui să meargă din nou la ANRSC, vineri, pentru o nouă serie de negocieri.
Din fericire, chiar dacă solicitarea Regiei Autonome Municipale de majorare a prețului gigacaloriei va primi aviz favorabil din partea ANRSC, buzoienii racordați la serviciile centralizate de încălzire nu vor trebuie să scoată din buzunare mai mulți bani când va veni scadența pentru factura de căldură sau de apă caldă. Primarul Constantin Boșcodeală a anunțat consumatorii casnici că vor continua să plătească 185 de lei pentru o gigacalorie, diferența până la prețul real urmând a fi suportată de municipalitate care ar urma să mărească subvenția astfel încât să acopere diferența de preț.

1 COMENTARIU

  1. […] Intenția Regiei Autonome Municipale de a majora prețul real al gigacaloriei nu a fost acceptată de Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice , organismul care are ultimul cuvânt de spus când vine vorba de majorarea prețului la utilități. Propunerea venită din partea RAM Buzău de creștere a prețului gigacaloriei de la 501 la 568 nu a fost deloc bine primită de factorii de decizie de la ANRSC care au respins pe loc solicitarea regiei. Acum, Regia Autonomă Municipală trebuie să se așeze din nou la masa tratativelor și împreună cu producătorul gigacaloriei societatea Ecogen, trebuie să Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.