Doi tineri sunt căutați de polițiștii din întreaga țară după ce, profitând de neatenția unei vânzătoare, au furat toate încasările unui magazin de mobilă din Râmnicu Sărat, iar apoi s-au făcut nevăzuți. Ce nu au știut ei este faptul că magazinul este dotat cu camere de supraveghere performante astfel că la o analiză atentă anchetatorii au descoperit toate trăsăturile celor doi indivizi.
Cei doi tineri au intrat în magazin când vânzătoarea era ocupată cu câțiva clienți, unul dintre ei a mers în zona în care angajata arăta produsele clienților iar celălalt, prefăcându-se că vorbește la telefon, a spart sertarul cu bani de unde a plecat cu aproximativ 70 de milioane de lei vechi.

”Hoții par a fi profesioniști și pot fi din altă localitate iar spargerile le-ar da în mai multe orașe pentru a li se pierde urma. Pe toate cele 4 camere instalate în magazin se vede întreaga infracțiune. Filmările sunt făcute cu camere FULL HD și se văd foarte clar chipurile celor 2 hoți”, au declarat reprezentanții magazinului, citați de Buzauoficial.ro.

Cum imaginile surprinse pe camerele de supraveghere sunt clare și explicite, oamenii legii sunt acum pe urmele celor doi infractori și spun că este doar o chestiune de timp până când ei vor fi prinși, caz în care riscă până la 7 ani de închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.