UPDATE: Premierul Victor Ponta şi ministrul Apărării Naţionale vor ajunge până la urmă la locul accidentului aviatic, în localitatea Zoiţa. Informaţiile iniţiale arătau că cei doi vor ajunge la Şcoala de Aplicaţie pentru Aviaţie de la Boboc pentru a aduce un ultim omagiu celor patru victime ale tragediei de joi, însă ulterior, a fost confirmată prezenţa şefului Guvernului la locul tragediei.

În ziua în care la București se votează suspendarea președintelui Traian Băsescu, premierul Victor Ponta vine la Buzău. În această dimineață, primul ministru, Victor Ponta și  ministrul Apărării Naționale, Corneliu Dobrițoiu, vor veni la unitatea militară de la Boboc pentru a aduce un omagiu victimelor accidentului de aviaţie produs ieri în județul Buzău.
Premierul şi ministrul Corneliu Dobriţoiu vor prezenta condoleanţe rudelor victimelor accidentului şi vor discuta cu comandantul bazei militare.

Totodată, primul-ministru Victor Ponta a anunţat că Guvernul  va fi alături de familiile celor patru militari. Dincolo de toate măsurile care vor fi luate pentru a elucida cauzele accidentului, Guvernul României va veni în sprijinul familiilor celor patru militari. De asemenea, premierul şi-a luat angajamentul de a  monitoriza atent modul în care Ministerul Apărării Naţionale va gestiona acest accident, precum şi anchetele care vor începe.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.