Paul NEGOIȚĂ

Preotul Paul Negoiţă va fi schimbat din funcţia de director al Palatului Copiilor.  Locul lui Negoiţă va fi preluat de un social democrat, conform negocierilor din USL, după ce Inspectoratul Şcolar nu a mai prelungit delegaţia  acestuia în fruntea instituţiei. Astfel, în locul preotului Paul Negoiţă, care a candidat independent la Primaria Buzău, dar susţinut de PDL, va veni în fruntea Palatului Copiilor, Gheorghe Andronache, maistru instructor la Şcoala Generală nr 11, care a mai deţinut acest post până în urmă cu doi ani, când a fost instalat Negoiţă.

În mandatul preotului Paul Negoiţă în fruntea Palatului Copiilor, instituţia a cunoscut o revigorare, atît din punct de vedere al dotărilor cât şi al activităţii.

C.D.

4 COMENTARII

  1. Cred ca numirea in functii pe criterii politice ar trebui sa se opreasca la nivelul inspectorului scolar general si al inspectorului scolar general adjunct. Cat despre Palatul Copiilor Buzau, consider o mare pierdere inlocuirea domnului Paul Negoita. Numai cine nu are ochi(sau este legat la ochi) nu a vazut realizarile acestei institutii cat timp d-nu Negoita a fost director!

  2. INIMAGINABIL!!! Nu se paote asa ceva Ati vazut ce a putu face acest om din Palatul copiilor, intr-un timp atat de scurt???? Nu se mai paote sa ne batem joc de copiii nostri. Lasati-l pe acest om sa-si faca treaba , nu-l schimbati, daca are cineva urechi s auda!!!!

  3. EL va fi urmatorul primar al buzaului. sunt sigur de asta. de aia le e atit de frica de preot. despre inlocuitorul lui la casa pionierului chiar nu se merita a se discuta pe acest forum si nici in alta parte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.