Vineri, la Tribunalul Buzău a avut loc şedinţa de învestire în funcţie a noului preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău, Marian Cristinel Bîgiu. Sala în care s-a consumat evenimentul a fost plină. Asistenţa a fost formată din colegi din USL ai lui Cristi Bîgiu, dar şi reprezentanţi ai altor partide politice care au consilieri în miniparlamentul judeţean, directori de instituţii deconcentrate, rude şi prieteni. După momentul solemn al depunerii jurământului, preşedintele ales să conducă în următorii 4 ani administraţia judeţeană, a rostit un discurs care a evidenţiat starea sa de emoţie.

„Deşi sunt membru al PNL, am fost ales din partea USL, sunt convins că de astăzi nu vom mai avea Putere şi Opoziţie la nivelul judeţului Buzău. Uşa mea va fi deschisă permanent. Vom sprijini cu toţii o singură familie din care facem toţi parte, familia judeţului Buzău. Avem multe de construit în Buzău: drumuri, canalizări, să aducem investitori, să sprijinim Biserica, să-i sprijinim pe bătrâni şi să le redăm speranţa tinerilor…De astăzi vreau să deschidem un parteneriat în folosul judeţului nostru” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, imediat după depunerea jurământului, invitându-i, totodată, pe cei prezenţi la Sala D. Filipescu a Consiliului, pentru a ciocni o cupă de şampanie.

Ieri, Cristi Bîgiu a intrat, pentru prima dată, şi în noul său birou, anunţând presa că intenţionează să ia primele decizii chiar în ziua învestirii. Noul preşedinte al Consiliului a semnat documentele pentru convocarea şedinţei miniparlamentului judeţean, luni la ora 9.00. În această şedinţă, consilierii vor depune jurământul şi vor alege cei doi vicepreşedinţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.