13 persoane au leşinat într-o fabrică de confecţii din Râmnicu Sărat, din cauza căldurii. Victimele au fost preluate de ambualnţe şi au primit îngrijiri medicale la Spitalul Municipal din localitate. Între timp, inspectorii de muncă au declanşat o anchetă la fabrica în care lucrau.

Apelul care a anunţat leşinul mai multor persoane într-o fabrică de confecţii textile a fost primit la 112 în jurul prânzului. Mai multe echipaje ale Ambulanţei şi ale SMURD au fost trimise la faţa locului. De acolo au fost preluate 13 persoane care acuzau stări de leşin. Toate victimele au fost transportate la spitalul Municipal din Râmnicu Sărat unde au primit îngrijiri medicale. Responsabilii spitalului spun că femeile au fost hidratate şi au rămas o vreme sub observaţie dar nici una nu a fost internata.

Între timp, la fabrica în care lucrau victimele au ajuns inspectorii de muncă. Primele verificări arată că in interiorul societăţii fuseseră instalate aparate de climatizare iar temperatura era mai scăzută decât cea exterioară. Totusi, in unele sectii aerul avea o temperatura de 45 de grade Celsius. Ancheta inspectorilor de muncă la faţa locului continuă iar activitatea fabricii a fost întreruptă pana marti.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.