Un profesor de matematică al Liceului de Artă din Buzău a fost arestat ieri, în urma unui flagrant organizat de poliţişti sub coordonarea unui procuror. Oamenii legii au descins ieri la Liceul de Artă la scurt timp după ce mama unui licean i-a dat profesorului Paul Stoenică 500 de lei, bani marcaţi. Suma a fost găsită asupra dascălului, iar procurorul de caz a dispus reţinerea lui. Flagrantul a fost organizat după ce miercuri, mama unui elev a depus plângere la Poliţie în care arăta că profesorul Paul Stoenică i-a cerut o sumă de bani ca să nu-l lase corigent pe fiul ei.

Dascălul este celebru pentru astfel de apucături. Paul Stoenică nu este la primul flagrant şi nici la prima acuzaţie adusă de părinţi. In 2008, pe vremea când era profesor la Colegiul Tehnic, lui Stoenică i-a mai fost organizat un flagrant. Pentru că era la prima abatere, procurorii l-au scos atunci de sub urmărire penală şi i-au dat o amendă administrativă. Pe principiul “Lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba!”, dascălul buzoian a recidivat. După flagrantul de ieri, el a ajuns în arest, iar astăzi va fi prezentat instanţei pentru emiterea unui mandat de arestare preventivă.

4 COMENTARII

  1. Acest profesor a predat si la scoala nr 6.Mi s-a impus sa dau copilul la pregatire,desi nu era nevoie.Se enerva groaznic daca indrazneam sa-i spun ca nu poate veni copilul la o sedinta de pregatire.Alti copii erau obligati sa mearga si de 2 ori pe saptamana la pregatire,iar pentru a-i trece clasa le cerea bani in plus parintilor.Cand parintii s-au plans DIRECTOAREI VELEANU,aceasta i-a certat tot pe copii ca ,,de ce nu invata,,si -l proteja in continuare.In clasa copilului meu doar 2-3 treceau clasa,restul doar daca plateau bine.De-am putea vorbi toti parintii de care si-au batut joc acest profesor si alti PROFESORI ,tot din SCOALA NR 6…..in frunte cu directoarea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.