Camera de Comerț Industrie și Agricultură Buzău a organizat, joi, cea de-a XXII-a ediție a Topului Firmelor Buzoiene, ocazie cu care a premiat societățile care au înregistrat cele mai bune rezultate financiare în anul 2014. Societățile premiate au primit din partea organizatorilor diplome de merit și de excelență, un catalog cu toate firmele laureate dar și câte un contract de sponsorizare pe care reprezentanții au fost rugați să îl completeze în favoarea Spitalului Județean Buzău.
„Din cauza unui eveniment pe care l-am avut în familie am fost nevoit să ajung la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Buzău. Nu mi-a plăcut deloc ceea ce am văzut acolo, drept pentru care, vă rog, să facem un efort și să încercam să sponsorizăm unitatea medicală, astfel încât să le luăm măcar 3 tărgi pentru că cele existente lasă mult de dorit. O astfel de targă costă în jur de 6.000 de lei iar suma nu este una mare pentru nici unul dintre cei prezenți aici. O să primiți alături de diplome și câte un contract de sponsorizare pe care vă rog să îl completați după posibilități, iar dacă vreți să vedeți pe ce se duc banii puteți merge să faceți o vizită la UPU și ceea ce o să vedeți, nu cred că vă va lăsa indiferenți”, a declarat președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Buzău, Ionel Gagu.
Tot joi seară, din banii oferiți de societățile buzoiene, au fost premiați și olimpicii cu rezultate deosebite din liceele buzoiene în timp ce mai multe cazuri medicale și sociale din județ au primit sprijin financiar.
La festivitatea organizată anual de Camera de Comerț Industrie și Agricultură Buzău au participat pe lângă reprezentanții societăților premiate și șefi de instituții deconcentrate, reprezentanți ai ANAF, Poliției, Procuraturii, oficialități locale în frunte cu prefectul George Sava și subprefectul Sorin Gheorghe, președintele interimar al Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, primarul municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală, însoțit de viceprimarii Fănică Bârlă și Alexandru Dunel, primarul municipiului Râmnicu Sărat, Viorel Holban, și senatorul UNPR Constantin Popa.
Programul artistic al evenimentului a fost semnat Corina Chiriac.

1 COMENTARIU

  1. […] Camera de Comerț Industrie și Agricultură Buzău a organizat, joi, cea de-a XXII-a ediție a Topului Firmelor Buzoiene, ocazie cu care a premiat societățile care au înregistrat cele mai bune rezultate financiare în anul 2014. Societățile premiate au primit din partea organizatorilor diplome de merit și de excelență, un catalog cu toate firmele laureate dar și câte un contract de sponsorizare pe care reprezentanții au fost rugați să îl completeze în favoarea Spitalului Județean Buzău. „Din cauza unui eveniment pe care l-am avut în familie am fost nevoit să ajung la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Buzău. Nu mi-a plăcut Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.