Președintele CJ a mers miercuri dimineață la Lopătari pentru a vedea pe viu situația drumului județean 203K

0

Președintele Consiliului Județean Petre Emanoil Neagu a mers, miercuri dimineață, în comuna Lopătari pentru a vedea proporțiile dezastrului produs de pârâul Slănic care a rupt, marți după amiază, drumul județean 203 K în două puncte din Mânzălești și Lopătari.

Neagu a mers la Lopătari însoțit de directorul executiv al compartimentului de Drumuri Județene Iulian Petre și a transmis că drumul va fi refăcut.

„Este într-adevăr o situație dificilă însă partea bună este că oamenii nu sunt izolați. Mulțumesc primarilor din Mânzălești și Lopătari care ne-au ajutat în această noapte pentru a găsi o cale de acces pentru oamenii din aceste localități și pentru ca ei să poată fi aprovizionați iar pompieri și ambulanță să aibă acces în zonă în caz de nevoie. Noi vom solicita bani pentru situații de urgență pentru a reface drumul în cele două puncte în care a fost distrus, sperăm să îi primim iar dacă nu vom aloca din fonduri proprii ale Consiliului județean sumele necesare pentru refacerea carosabilului”, a declarat Petre Emanoil Neagu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.