Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu a lansat, miercuri, un îndemn pentru buzoienii să respecte măsurile luate de autorități pentru a trece cu bine peste epidemia care s-a abătut asupra întregului continent și căreia nici județul Buzău nu i-a scăpat.

„Dragi buzoieni,

Atitudinea fiecăruia dintre noi poate face diferența în lupta împotriva răspândirii noului coronavirus!
Haideți să transformăm teama în curaj și speranță! Să înțelegem că panica este un dușman și că informarea corectă este absolut necesară! De această dată, autoritățile au nevoie de fiecare dintre noi pentru ca măsurile dispuse să fie eficiente!”, a transmis Petre Emanoil Neagu la începutul mesajului său.

Totodată, președintele CJ dă asigurări că în aceste vremuri prioritatea instituției pe care o conduce este de a combate răspândirea virusului și de a asigura toate materialele necesare pentru buna funcționare a Spitalului Județean Buzău, instituție aflată în subordinea deliberativului județean, dar și a siguranței personalului medical.

„Având în vedere instituirea stării de urgență pe teritoriul României, pe lângă toate măsurile luate în această perioadă, împreună cu ceilalți membri ai Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în vederea combaterii răspândirii noului coronavirus, Consiliul Județean Buzău acordă o atenție deosebită Spitalului Județean de Urgență Buzău. Suplimentarea stocurilor deja existente în Spitalul Județean de Urgență Buzău cu materiale sanitare, aparatură sanitară sau echipamente de protecție reprezintă prioritatea zero a Consiliului Județean Buzău.
Protejarea cadrelor medicale este esențială și se pot baza pe toată susținerea noastră pentru a trece cu bine această încercare. Le mulțumesc și le sunt recunoscător tuturor cadrelor medicale care, în această perioadă, își riscă sănătatea pentru a-și face datoria!
De asemenea, ținem în permanență legătura și susținem întreaga activitate a Inspectoratului Județean de Jandarmi Buzău, Inspectoratului Județean de Poliție Buzău, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Buzău și Serviciul Județean de Ambulanță Buzău”, a scris pe pagina de Facebook președintele Consiliului Județean.

Nu în ultimul rând, Neagu a explicat buzoienilor că își dorește ca instituția pe care o conduce să își deruleze în continuare proiectele de investiții astfel încât lucrările așteptate de atâția ani să nu fie afectate.

„Împreună cu aparatul de specialitate al Consiliului Județean Buzău depunem toate eforturile și pentru ca proiectele de investiții derulate de Consiliul Județean Buzău să nu fie afectate și ca lucrările să fie executate în continuare.
Cu încredere, responsabilitate și credință în Dumnezeu vom trece cu bine și peste această încercare! Să-i ocrotim pe cei dragi, să respectăm cu strictețe regulile de igienă și indicațiile autorităților!” a încheiat Neagu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.