Președintele Consiliului Județean Buzău, social democratul Petre Emanoil Neagu, a votat, duminică, pentru stabilitate, pentru un Guvern care să aibă ”aplecare pentru români”. Neagu a votat la secția 49 de la Liceul Pedagogic din municipiu, unde a fost însoțit de nepoțelul său.

”Am votat pentru stabilitate, am votat pentru România, pentru români, am votat pentru Buzău, pentru prezent și viitor, dar și pentru cei mai în vârstă. Cred că asemenea tuturor românilor, azi am votat ca să avem un Guvern care să aibă aplecare pentru români, pentru un Parlament care să stea cu fruntea sus, am votat pentru binefacere, pentru bunăstarea poporului român”, a spus Petre Emanoil Neagu, la ieșirea de la urne.
De asemenea, social democratul Lucian Romașcanu, locul unu pe listele PSD pentru Senat, a votat la secția 51 de la Liceul Pedagogic, unde a fost însoțit de fiul său:”Am votat pentru cea mai profundă schimbare a clasei politice de până acum, am votat pentru o echipă care să nu fie niciodată departe de Buzău”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.