Preşedintele PNL Buzău, Cristinel Romanescu, locul 1 la Camera Deputaţilor, a votat duminică la secţia 73 de la Seminarul Teologic, el fiind nevoit să aştepte la rând să-şi exprime dreptul constituţional, secţia fiind aglomerată.
“Am votat cu gândul la o Românie mult mai dezvoltată, la un Buzău european, am votat cu gândul la tinerii noştri, tineri care parcă prea mulţi vor să plece în străinătate să-ş cîştige existenţa, lucru pentru care personal nu sunt deloc bucuros, aştept să avem o Românie care să asigure mai multe locuri de muncă, bine plătite, şi cu această ocazie, invite buzoienii şi românii deopotrivă să nu piardă oportunitatea de a vota. Îi invit pe toţi la vot”, a declarat liderul PNL Buzău, Cristinel Romanescu.

Iată ce a declarat şi prim vicepreşedintele PNL, TEodor Atanasiu, candidat impus de la Centru pe primul loc la Senat, pe listele PNL Buzău:
„Am votat astăzi cu mare încredere pentru că le am prezentat buzoienilor o listă de candidaţi redutabilă, cu mare încredere fiindcă sunt convins că buzoienii au înţeles oferta noastră, că îşi doresc să ducă o viaţă mai bună, îşi doresc ca nepoţii şi copiii lor să nu mai fie nevoiţi să plece să-şi caute un trai decent în altă parte, vor venituri decente acasă la ei.
În judeţul Buzău, spre deosebire de toate prognosticurile făcute până acum , avem o vreme minunată în plină iarnă, o prezenţă foarte bună la vot, nepreconizată de nici un analist şi de nici un sondaj, şi sper să avem cea mai bună surpriză în urma votului. Buzoienii au făcut ce mă aşteptam, vin în număr mare la vot, mai mare decât era preconizat, am stat la coadă la vot, cred că din 90 nu s-a mai stat la coadă, premisele sunt bune”, a declarat Teodor Atanasiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.