După patru ani de mandat în funcția de consilier municipal, liberalul Cristi Romanescu a fost ales, astăzi, în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Buzău. El va face echipă la conducerea județului cu președintele Cristi Bîgiu și cu social-democratul Petre Emanoil Neagu, cel care a deținut funcția și în mandatul trecut.
„Dacă după patru ani de de consilier municipal am reușit să ajung vicepreședinte al Consiliului Județean înseamnă că mi-am făcut lecțiile, am învățat ceea ce aveam de învățat și lucrurile vor merge spre foarte bine. Prioritățile noastre sunt cele din programul domnului președinte Bîgiu, trebuie să luăm în primire și apoi vom trece cu siguranță la treabă”, a declarat azi noul vicepreședinte al Consiliului Județean, Cristi Romanescu.
Iar dacă până acum, funcția deținută în fruntea Federației Române de Tenis de Masă i-a ocupat destul de mult timp și a mai lipsit de la întrunirile Consiliului Local Municipal, Romanescu este hotărât ca de această dată să pună pe primul loc interesele județului.
„Problema e simplă. Ca și până acum la firmele pe care le am lucrurile s-au preluat deja iar la Federație, atâta timp cât nu există incompatibilitate, secretarul general și ceilalți colaboratori vor face ca lucrurile să meargă. Un singur lucru mă încurcă și anume faptul că nu cred că mai pot sta la Olimpiada de la Londra. Discut deja cu oficiali din lumea sportului, probabil că voi merge, voi lua în primire, voi preda la rândul meu si voi reveni la Buzău”, a conchis noul vicepreședinte al Consiliului Județean Buzău, liberalul Cristi Romanescu.

Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

  1. Să fie într-un ceas bun! Aveţi grijă! ce-i aia „nu mă rageăzbun”? stai cuminte că ţi-o vor trage ei potrivit dictonului, pe cine nu laşi să moară nu te lasă să trăieşti …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.