Raul FLORESCU
Liberalii Buzoieni sunt curtați de PDL pentru a face opoziție la nivelul județului Buzău și a exclude PSD din toate administrațiile locale. Invitația vine din partea președintelui interimar al democrat-liberalilor, consilierul județean Raul Florescu, care l-a invitat , vineri, pe președintele Consiliului Județean, Cristi Bîgiu, să se alieze cu partidul condus de Vasile Blaga.
„Am ascultat cu mare bucurie discursurile de opoziție de la întâlnirea lui Crin Antonescu cu liberalii buzoieni. Cred ca domnia-sa nu știe un lucru și anume că, la Buzău, PNL+PSD = Love! Discursurile de la tribună sunt de opoziție, iar în județ și în teritoriu, liberalii sunt la putere. Îl rog, pe această cale, pe domnul președinte Bîgiu, să se hotărască repede în ce direcție vrea să meargă, căci nu ține la nesfârșit duplicitatea aceasta politică. Am înțeles că dânșii și-au ales, sau vor să-și aleagă, drumul spre opoziție; să o facă până la capăt! Și, în acest sens, îl aștept alături de noi, să dăm PSD afară din toate administrațiile locale ale județului”, a declarat Raul Florescu, președintele interimar al PDL Buzău.
Totodată, actualul președinte al PDL Buzău dă de înțeles că ar vrea o nouă alianță și în Consiliul Județean unde, consilierii aleși pe listele PDL Buzău ar fi dispuși să voteze proiectele propuse de președintele Bîgiu deși, și în actuala formulă, se întâmplă același lucru.
„Cristi Bîgiu trebuie să se hotărască și ce vrea să facă în Consiliul Județean. Nu se poate să-ți treci în Consiliul Județean toate proiectele cu ajutorul PSD și să nu ții cont de argumentele pe care opoziția le aduce și să ieși public să spui că faci opoziție, că nu ești de acord cu măsurile guvernamentale, că nu ești de acord cu acciza și cu altele și că vrei să lupți împotriva guvernului Ponta. Nu se poate! Așadar, îl mai rog, încă o dată, pe președintele Consiliului Județean, pe această cale, să se definească repede și să ne anunțe și pe noi ce are de gând să facă. Adevărata opoziție la nivelul județului Buzău o face, până la acest moment, Partidul Democrat Liberal, așa cum o face la nivelul întregii țări”, a conchis Raul Florescu.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.