Ilie NICOLAE
Consiliul Local al comunei Cochirleanca a fost la final de lună scena unor discuții tensionate între consilierii locali în lipsa primarului localității. Motivul disputei a fost unul dintre proiectele promovate de primarul Ilie Nicolae pe ordinea de zi la solicitarea mai multor părinți din comună. Practic primăria ar fi dorit ca elevii din comună să ia lecții de dans ca și activitate în afara școlii însă consilierii social-democrați de la Cochirleanca au refuzat să voteze proiectul inclus pe ordinea de zi în ciuda insistențelor viceprimarului și proiectul a fost respins.
Chiar și așa primarul comunei spune că nu are de gând să cedeze și va include din nou pe ordinea de zi a ședinței din această proiectul respectiv dat fiind că din această activitatea au de câștigat în primul rând copii dar și întreaga comunitate.
„Nu am înțeles de ce nu au fost de acord cu proiectul dar la ședința următoare am să includ din nou proiectul pe ordinea de zi și am să invit și părinții să le ceară socoteală în direct aleșilor pentru refuzul lor. Am fost mirat de decizia consilierilor PSD mai ales că pentru această activitate am fi obținut fonduri de la Consiliul Județean și Centrul Județean de Cultură și Artă. Mai mult dacă vrem să atragem fonduri europene pentru reabilitarea Căminul Cultural trebuie să arătăm că avem și niște ansambluri si alte activități culturale pentru că pentru săli de mese nu o să nea dea bani Uniunea Europeană”, a declarat primarul comunei Cochirleanca, Ilie Nicolae.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.