Ciprian ENE plecare

Așa cum Observatorul Buzoian anunța în urmă cu două săptămâni Ciprian Ene a părăsit barca democrat-liberalilor buzoieni la puțin timp după ce a fost ales, cu numele, președinte al Organizației Municipale.  Tânărul avocat şi-a anunțat demisia din PDL pe Facebook şi, concomitent, şi-a luat rămas bun de la consilierii municipali conștient că în locul său va fi numit un nou supleant din partea PDL la următoarea ședință a Consiliului Local Municipal.
Prin plecarea lui Ciprian Ene, democrat-liberalii râmân fără candidatul, desemnat deja, pentru Primăria Municipiului Buzău.

Dragii mei prieteni,
şi nu numai,

Astăzi am luat decizia să părăsesc Formaţiunea Politică din care fac parte.
Am luat această decizie responsabil, cu asumarea tuturor consecinţelor de după, decizie pe care oricum şi-ar fi dorit alte persoane să o ia, mai devreme sau mai târziu.
Am preferat însă să iau această decizie în stilul meu şi nu în stilul lor!
Mai mult, această decizie am luat-o pentru că eu nu pot mima conducerea unei organizaţii. Poziţia băţ de floarea soarelui cu un zâmbet larg pe faţă nu e pe placul meu şi nu mă caracterizează!
Discuţii în interiorul organizaţiei, prin care membri noi, competenţi, loiali unei cauze şi implicaţi în acţiuni de promovare a unor idei solide pentru dezvoltarea locală, au fost arătaţi cu degetul, doar din motive că reprezentau un pericol pentru cei care nu au avut niciodată demnitatea să-şi asume, … măcar eşecul unor campanii conduse dezastruos. Persoane ancorate puternic în conducerea PDL, care şi după un eşec usturător în alegerile trecute, nu înţeleg că forţa unui partid stă în echipă şi mai puţin într-un om sau în resursele materiale. Toate acestea, reprezintă o parte a motivelor, care mă îndreptăţesc să iau această decizie.
Succesul unui partid stă în echipa şi în realizările acesteia. Ori, într-o organizaţie unde echipele sunt bune doar, la a umple săli pentru discursuri, iar apoi uitate până data viitoare, mă determină să cred că PDL merge în direcţia greşită.

DIRECŢIE PE CARE, EU MĂ OPRESC SĂ MAI MERG!

Celor care rămân, le doresc să înţelegă chiar şi în ceasul al 12-lea că organizaţia alunecă, dacă membrii săi şi oamenii în general nu sunt respectaţi! Oamenii nu sunt doar nişte cifre, nu sunt statistică! Fiecare are istoria şi lumea lui, la care cei care conduc uită să se raporteze.
Numai dacă vor înţelege lucrul acesta, celor care rămân: – Le urez succes!
Dacă nu vor înţelege, îmi pare rău pentru că există posibilitatea ca organizaţia să se piardă în mediocritate!
Dragii mei, electoratul se schimbă, oamenii înţeleg că actuala clasă politică buzoiană e la pământ!
După scurta mea incursiune politică la nivelul Consiliului Local Municipal, am realizat că Buzăul se află într-o cădere liberă, manevrat de o clasă politică de cea mai joasă factură posibilă. De peste 23 de ani, clasa politică buzoiană serveşte interesului individual şi mai puţin interesului întregii noastre comunităţi.
Clasa politică buzoiană, de ,,rang superior”? O haită de lupi intrată în ,,cuşti cu gratii de fier”, de bună voie, de unde fiecare pe limba lui latră la celălalt, iar când e nevoie ies, se unesc şi se ,,pupă” unii cu alţii pentru a prădui cu lăcomie tot ce le poate aduce beneficii, lor şi unei mâini de oameni care au lăsat Buzăul, la nivelul unui sat palilulian.
Deşi, poate, mult prea idealist, pentru un moment nepotrivit pentru dorinţe ideale, nu mă voi opri să gândesc şi să activez în orice mod posibil pentru ca acest oraş, acest judeţ să ne ofere nouă, tuturor o viaţă mai bună, o lume în care oamenii preponderent zâmbesc!

GABRIEL-CIPRIAN ENE

Ciprian ENE

Concomitent cu anunțul făcut pe Facebook, Ciprian Ene s-a adresat la final de ședință a Consiliului local Municipal colegilor din miniparlamentul municipal mulțumindu-le pentru colaborare și urându-le un an mai bun.
„Eu la ședința următoare nu voi mai fi aici așa că vreau să vă urez tuturor un an mai bun și să vă mulțumesc tuturor pentru clipele petrecute împreună”, a spus consilierul municipal Ciprian Ene.

Reacțiile de susținere față de gestul tânărului consilier nu au întârziat să apară. Pe pagina de Facebook unde Ciprian Ene a făcut anunțul au apărut deja mesaje de felicitare din partea cunoscuților sau a unora care au făcut parte din PDL la un moment dat.

Elena Panturu felicitări !

about an hour ago · Like

Nicolae Micu Ciprian, plecare ta este cu siguranta o pierdere pentru PDL. Personal regret alegerea pe care ai luat-o, dar asa cum te cunosc sunt convins ca este decizia cea mai buna pentru tine. Mult succes in continuare!

about an hour ago via mobile · Edited · Like

Nicoleta Tudor ODATA, INTR-O SEDINTA IN CARE V-ATI PROPUS SA MA DATI AFARA, TI-AM SPUS _ AZI PLEC EU, MAINE, SAU INTR-O ZI ITI VA VENI SI TIE RANDUL! FELICITARI CA AI AVUT CURAJUL SA PLECI SI NU LE-AI DAT SATISFACTIA SA TE DEA EI AFARA! MULT SUCCES! ESTI UNUL DINTRE TINERII CARE AU CEVA DE SPUS PENTRU ORASUL NOSTRU DAR CU SIGURANTA ACOLO UNDE VEI MERGE VEI FACE LUCRURI FRUMOASE!!!

about an hour ago · Like

Rica Radulescu Nu cred ca sunt in masura sa dau sfaturi dar pot sa te consider ca pe fiul meu, deci pot sa-mi permit – Ciprian Ene nu te-am cunoscut ( poate din discutii ai auzit de mine ), sincer iti spun ca ma bucur ca ai plecat, nu este un mediu bun unde sa faci politica. Esti tanar, la fel ca fiul meu care a facut candva parte din echipa de consilieri locali PDL, cu Radu Sebastian, Cosmin Iovan, Bruno Radulescu si altii. NU II MAI TREBUIE POLITICA, daca a invatat, isi practica meseria cu succes si atat. Acelasi sfat si pentru tine. Bravo tie, lui George Vlad si altii care vor urma dupa voi, sigur vor mai fi. Poate ca intr-o zi din cenusa o sa renasca PDL-ul, eu inca mai sper, sa aibe politicieni care chiar sa faca politica cu adevarat. Inca o data bravo !!!!!!!!!

 

 

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.