Preşedintele PMP Buzău, Adrian Mocanu, a răpuns marți acuzațiilor aduse de primarului Constantin Toma cerându-i demisia și spunând că”este indecent” ca acesta ”să se folosească de o persoană care a decedat într-o luptă politică”.

”Este indecent ca acest primar să se folosească de o persoană care a decedat într-o luptă politică. Nu cred că face altceva decât să se decredibilizeze total în faţa electoratului prin astfel de manifestări care nu au nici un fel de legătură cu viaţa publică a unui municipiu. V-am pregătit nişte materiale cu link-urile de unde am scos acele datorii ale Primarului Toma. Vreau să spun încă odată că îi cer demisia pentru ca a minţit buzoienii şi o face în continuare. Nu cred ca in 2016 se mai face astfel de politică”, a declarat deputatul Adrian Mocanu, marţi, într-o conferinţă de presă.

Primarul Constantin Toma l-a acuzat pe Adrian Mocanu că ar fi obținut ilegal documentele în baza cărora ar fi formulat plângerea împotriva sa la ANI.

Drept răspuns, liderul PMP Buzău a prezentat mai multe documente cu link-urile către site-uri publice de unde și-ar fi extras documentele care au fost atasate plângerii împotriva primarului. Nu ân ultimul rțnd deputatul PMP a prcizat că Toma este mai preocupat de traseul documentelor decât să conteste cele formulate în plângere.

”Îl văd foarte revoltat pe domnul Toma că noi am intrat în posesia acestor documente dar nu îl văd spunând că nu am avea dreptate în ceea ce am spus şi am sesizat la ANI şi anume ca ar avea acele datorii. De aceea eu cred că acest fesenist prăfuit ne minte în continuare şi după părerea mea, un om care minte cum respiră nu are ce căuta în fruntea unei administraţii precum Buzăul. Cred că dumnealui trăieşte într-o lume paralelă cu cea a buzoienilor şi a noastră”, a declarat liderul PMP Buzău.


PMP/ OBSERVATORUL BUZOIAN/ CUI 11160002

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.