Președintele PNL Buzău, deputatul  Gabriel Avrămescu reacționează din nou impotriva primarului Constantin Toma. Într-o postare pe Facebook Avrămescu îl atacă pe primarul municipiului pe seama lipsei de viziune care să ducă la dezvoltarea orașului.

Șoc și groază la primăria din Buzău!
În sfârșit, îi face opoziție cineva lui Toma – Primarul PSD și acesta găsește de cuviință să ne atace!
Se plânge public dl Toma că eu și colegul meu senator Vlad Pufu ne împotrivim „marilor reforme” locale inițiate de domnia sa și, totodată, că nu am fi venit cu proiecte concrete pentru buzoieni.
Pentru că primarul PSD, Constantin Toma, MINTE la adresa mea și a colegilor mei și, în același timp, îi minte pe buzoieni, mă simt dator să îi readuc aminte că:
nu numai că am propus proiecte concrete pentru buzoieni precum:
investiții pentru realizarea unui parc industrial;
strategie pentru atragerea de investitori; amenajarea de piețe volante;
investiții în sportul de masă etc.
am și realizat ceea ce am promis în campania electorală din decembrie pentru alegerile parlamentare:
educație: filială la Buzău a Universității „Dunărea de Jos” Galați
investiții strategice: bani europeni pentru Ținutul Buzăului prin ITI (Investiții Teritoriale Integrate
infrastructura rutieră: licitația autostrăzii A7 (Ploiești-Buzău), Podul de la Viaductul Giurca, asfaltare DN2B Buzău-Brăila, asfaltare DN2C Buzău-Slobozia (Costești-Gherăseni-Călțuna- Pogoanele-Padina)
siguranță rutieră: sensul giratoriu de la Spătaru
agricultură și cercetare: operaționalizarea Băncii de Resurse Vegetale
În această situație, i-aș recomanda dlui Toma de la PSD să lase sensibilitățile, să nu se mai plângă și să se apuce de treabă.
Îl asigur pe domnul primar că-mi voi exprima susținerea public atunci când va veni în fața noastră, a buzoienilor, cu proiecte viabile, sustenabile, realizabile, proiecte care să aducă bani în buzunarele oamenilor, proiecte pentru dezvoltarea reală a Buzăului.
Dle Toma, Buzăul mare nu este despre suprafața municipiului, ci despre măreția unui loc aflat la aproximativ 100 km distanță de București care, astăzi, este izolat din cauza lipsei de viziuni a unei administrații neadaptate la standarde europene.
N-are nimic de-a face unirea municipiului cu Ținteștiul cu atragerea de fonduri și de investitori, cât timp, infrastructura e la pământ, utilitățile nu există și tinerii ne pleacă din Buzău, în alte județe sau în alte țări.
Toți întrebăm care e strategia unirii municipiului Buzău cu Ținteștiul și răspunsul dumneavoastră este că vreți „Buzăul Mare” și atât”, a scris pe Facebook deputatul buzoian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.