A trecut aproape o săptămână de la alegerile locale iar președintele PNL, Ovidiu Anghel, care a fost candidat al liberalilor la Primăria Municipiului Buzău, tace mâlc. În momentul în care a fost instalat în fruntea organizației județene, Anghel a precizat în fața presei și a prim-vicepreședintelui PNL, Teodor Atanasiu, că își asumă răspunderea pentru rezultatele în alegeri și că dacă nu va câștiga Primăria și Consiliul Județean va demisiona din partid.
„Cu siguranță îmi voi da demisia dacă PNL nu câștigă Primăria și Consiliul Județean. Este o chestiune de onoare și este firească. Vreau să înțelegeți că eu îmi asum răspunderea pentru ceea ce vreau să fac”, spunea Ovidiu Anghel pe data de 10 martie, odată cu înscăunarea sa în funcția de președinte al PNL.


Între timp, totul pare să fi fost dat uitării. În tumultoasa campanie electorală care a fost făcută mai mult prin sediul de partid decât prin teritoriu, Anghel se pare că și-a pierdut onoarea de care făcea vorbire în fața trimisului de la Centru, Teodor Atanasiu. O altă variantă ar fi ca aceasta să-i fi fost sustrasă în timp ce făcea campanie electorală prin zonele unde a avut cele mai mari procente la alegerile de duminică.(nr. Simileasca).
Mai mult, surse politice din PNL spun că Ovidiu Anghel este mulțumit cu procentul obținut și că s-ar încălzi alături de un alt fruntaș liberal cu state vechi, dar fără rezultate notabile, de o candidatură la alegerile parlamentare.
De va fi sau nu așa rămâne să ne convingem în perioada ce urmează, însă, până atunci, rămân declarațiile înregistrate atât pe suport audio cât și video.

 

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.