VIDEO: Ce dezastru a lăsat în urmă natura dezlănțuită! La Chiliile, drumurile măturate de ape

1
1602

Natura dezlănțuită a provocat un adevărat dezastru în localitățile de munte ale județului. O rupere de nori a lăsat prăpăd în urmă, drumurile fiind cele mai afectate.

Din primele date raportate la ISU până duminică seară, una dintre localitățile lovite de natura dezlănțuită este Chilii. Acolo, drumurile comunale au fost distruse de scurgerile de pe versanți. De asemenea, localitatea Mânzălești a mai fost afectată.

”Având în vedere cantităţile importante de precipitaţii căzute, într-un interval scurt de timp, în zona de munte a judeţului Buzău, au fost afectate drumurile comunale din comuna Chilii, totodată fiind inundate trei gospodării de pe raza comunei Chilii şi una de pe raza comunei Mânzăleşti.

Posted by Petruta Terente on Sunday, June 12, 2016

Pentru limitarea şi înlăturarea efectelor negative, în sprijinul autorităţilor administraţiei publice locale şi populaţiei din zona afectată au fost concentrate o autospecială şi două motopompe în zona Mânzăleşti, respectiv o autospecială şi două motopompe în zona Chilii.

De asemenea, la ordinul Preşedintelui Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, în sprijinul C.L.S.U. comuna Chilii, intervin utilaje din dotarea C.L.S.U. comuna Scorţoasa şi C.L.S.U. comuna Căneşti.

În această perioadă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Buzău a dispus măsura activării grupei operative pentru conducerea şi coordonarea cu promptitudine a intervenţiilor în scopul optimizării misiunilor orientate spre siguranţa cetăţeanului”, se arată într-un comunicat remis de ISU Buzău.

Conform reprezentanților aceleiași instituții, evoluţia fenomenelor meteorologice este în continuare monitorizată prin Centrul Operaţional Judeţean al I.S.U. Buzău, în contextul avertizării hidrologice Cod Portocaliu, pentru intervalul 12.06 ora 17:45 – 13.06. ora 06:00, respectiv atenţionării meteorologice Cod Galben pentru intervalul 12.06. ora 20:30 – 12.06. ora 21:30.

1 COMENTARIU

  1. Bună ziua, domnule și doamna
    Sunt un individ capabil să vă acorde un împrumut de bani aveți nevoie și cu termeni ușor la toate persoanele care au nevoie de bani un ajutor financiar pentru realizarea unui proiect sau reînnoirea acestor activități, atât alte motive personale. Rata mea a dobânzii este de 3% Pentru mai multe informații despre cererea dumneavoastră de împrumut.
    Contactați-mă prin e-mail: alexvuginshteyn37@gmail.com
    Contactați-mă prin e-mail: alexvuginshteyn37@gmail.com
    Mulțumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.