Constantin BOSCODEALA
Președintele PSD Buzău, Constantin Boșcodeală, a declarat miercuri că nu vede o problemă în faptul că fostul lider al social-democraților intenționează să candideze pentru președinția partidului, dar spune că se delimitează clar de acțiunile întreprinse de cei trei parlamentari care îl sprijină pe acesta, respectiv Marian Ghiveciu, Adrian și Victor Mocanu.
„Am luat cunoștință de faptul că domnul Ion Vasile și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al organizației județene a partidului și după părerea mea nu cred că vor fi probleme în acceptarea acestei candidaturi. Pe de altă parte, vreau să mă delimitez clar de acțiunile celor trei parlamentari care ar fi trebuit să se ocupe de cu totul altceva. De fapt, doi dintre ei, respectiv domnul Victor Mocanu și Marian Ghiveciu sunt și suspendați din calitatea de membru de partid și ei cred că au vorbit ca simpli parlamentari. Domnul Adrian Mocanu este membru de partid dar cred că dânsul ar fi trebuit să se ocupe de cu totul alte treburi în Parlament și pe colegiul dumnealui. În ceea ce privește solicitarea domnului Ion Vasile privind detaliile organizării conferinței cred că cei responsabili de organizare îi vor răspunde la toate nelămuririle pe care le are. Din punctul meu de vedere nu cred că vor fi probleme iar apele se vor liniști după alegerile din data de 19”, a declarat Constantin Boșcodeală.
Boșcodeală a mai declarat că lupta pentru președinția organizației județene este una deschisă, dar că nu crede că vor mai fi alți candidați în afară de deputatul Marcel Ciolacu. De asemenea, Boșcodeală a reamintit că doar deciziile centrale îl fac să stea departe de funcția politică pentru că dacă ar fi candidat ar fi câștigat fără emoții funcția.
„Cum vă spuneam domnii Victor Mocanu și Marian Ghiveciu sunt suspendați de drept prin decizia Comitetului Executiv, ca și mine. De altfel, dacă nu ar fi fost această decizie de la Centru cum că va trebui să îmi rezolv întâi problemele cu justiția, candidam și câștigam în unanimitate fără nici o emoție”, a declarat Constantin Boșcodeală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.