Președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, a declarat că listele finale cu candidații pentru alegerile parlamentare din luna decembrie trebuie validate de forurile interne de partid iar ultimul cuvânt aparține conducerii PSD.

Într-o declarație oferită  Observatorului Buzoian, Ciolacu a explicat că nu se puteau finaliza listele cu candidați întrucât acesta nu este apanajul conducerii PSD Buzău ci ele trebuie să obțină votul mai multor foruri interne ale partidului iar în final acceptul conducerii PSD.

„Nu am definitivat nici o listă. Nici nu aveam cum pentru că listele cu candidați trebuie să fie validate mai întâi de forurile interne ale partidului după care sunt trimise la Centru și decizia finală se ia la București. Nu ne putem juca cu aceste lucruri. Suntem singurul partid din Buzău care are o conducere aleasă în conferință județeană și vom ține cont, ca de fiecare dată, de ce vor membrii noștri de partid ”, a declarat președintele PSD Buzău, deputatul  Marcel Ciolacu.

Totodată, liderul PSD Buzău a recunoscut că a avut o primă discuție cu președintele PSD Liviu Dragnea pe marginea CV-urilor social-democraților buzoieni care și-au manifestat intenția de a candida dar că, până la o decizie finală, trebuie parcursă o întreagă procedură de validare a candidaților.

„Am avut o primă discuție cu președintele Liviu Dragnea pe marginea CV-urilor celor care și-au manifestat intenția de a candida. Atât  și nimic mai mult. Este adevărat că locul 2 pe listă trebuie să revină unui candidat care să reprezinte zona Râmnicului cum și locul 3 trebuie să revină unei femei. Acum din zona Râmnicului și-a manifestat intenția de a candida domnul Danielescu dar până la a ajunge definitiv pe listă dumnealui trebuie validat de organizația Râmnicu Sărat, de organizația județeană și apoi de Centru. De asemenea, în ceea ce privește doamnele avem până acum trei candidate înscrise, lista este deschisă dar și ele trebuie să fie validate întâi de forurile județene apoi la nivel central. Cel mai probabil listele se vor finaliza după jumătatea lunii octombrie”, a precizat deputatul Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.