GALERIE FOTO: Gabriel Niculescu la graniţa cu succesul în fotbalul juvenil german

Buzoianul joacă la VfL Kirchheim(U12) şi este responsabil cu golul

0

Kirchheim unter Teck. Un orăşel, am putea spune, enervant de liniştit, aflat în landul Baden-Wurttemberg şi la 30 de kilometri distanţă de Stuttgart, unde din 2015 locuieşte fostul fotbalist buzoian, Daniel Niculescu,,Pito”(38 ani), alături de soţia sa Dana şi cei trei băieţi. Şi cum aşchia nu sare departe de trunchi, Flavius(8), Gabriel(12) şi Rareş(14) au luat repede contact cu sportul rege iar acum evoluează în Germania, primii doi fiind legitimaţi la VFL Kirchheim iar ultimul la clubul TSV Jesingen.Toţi s-au integrat destul de repede la echipele lor şi mai mult, au reuşit să impresioneze în meciurile jucate până acum, ceea ce reprezintă un motiv de mândrie pentru soţii Niculescu. Aceştia au avut parte de o mare surpriză după ce fiul cel mijlociu, Gabriel care evoluează pe postul de atacant, a primit din partea forului german(DFB) invitaţia de a participa la un trial pentru selecţionata Under 13, programat săptămâna viitoare la Stuttgart unde sunt aşteptaţi aproape 1000 de copii!

La sfârşitul lunii trecute, jucătorul român s-a remarcat în partidele pe care VfL Kirchheim le-a disputat în cadrul unui puternic turneu pe care l-a găzduit şi unde printre participante s-au numărat Vfb Stuttgart, Augsburg şi Hoffenheim. Lui Niculescu i-a fost încredinţată pentru prima data banderola de căpitan de echipă iar asta nu a facut altceva decât să-l ambiţioneze şi mai mult să arate că nu întâmplător antrenorii i-au acordat încredere. Deşi VfL Kirchheim a pierdut, românul şi-a făcut datoria de atacant, marcând toate cele trei goluri al echipei sale, unul de generic, chiar în poarta celor de la Stuttgart.

,,Chiar dacă am pierdut, mă bucur  că am reuşit să marchez cele trei goluri ale echipei împotriva celor de la Hoffenheim şi Stuttgart. Bîneînţeles că pentru mine, o motivaţie în plus a reprezentat-o faptul că antrenorul m-a desemnat căpitanul echipei. M-am acomodat repede aici(n.r.VfL Kirchheim) şi îmi place mult deoarece colegii şi cei de la club m-au primit bine şi vreau ca prin evoluţiile mele, să demonstrez în continuare încrederea acordată. Totodată sunt tare fericit că mi s-a oferit ocazia ca pe 12 septembrie să particip la trialul pentru selecţionata Under 13, unde voi încerca să dau tot ce am mai bun şi sper să mă număr printre jucătorii evidenţiaţi”, ne-a declarat Gabriel Niculescu.

Înainte să plece în Germania,atacantul lui VfL Kirchheim(U12) a jucat la Carpaţi Nehoiu, dovedindu-şi apetitul pentru gol şi la noua sa echipă, dovadă cele 79 de goluri marcate în mai puţin de un an.

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.