Președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, anunță într-o postare pe Facebook ca urmează să ceară colegilor din PSD un vot pentru excluderea fostului președinte al Consiliului Județean,Victor Mocanu. Ciolacu explică, în câteva rânduri că a luat această decizie după ce senatorul Victor Mocanu și-a informat colegii de partid că vrea să ajungă, din nou, pe scaunul din fruntea Consiliului Județean iar ulterior a bătut la ușa tuturor partidelor, trădând PSD.

“Săptămana trecută conducerea organizației PSD Buzău a participat la o ședință cu PSD central. Cu toții am fost surprinși cand Victor Mocanu ne-a anunțat că dorește să fie iarăși președintele CJ Buzău.

Deși, dacă veți citi declarația de mai jos, veți vedea că de fapt dânsul s-a autosuspendat pentru problemele pe care le are în justiție.

M-am consultat cu primarii și membrii de partid, care m-au asigurat de întreaga lor susținere în a-mi păstra decizia luată mai demult: PSD Buzău nu se mai poate întoarce în trecut!

Am fost ales președinte al organizației județene pentru a face politici publice și pentru a susține proiectele PSD, iar nu pentru a reprezenta interesele unei familii sau ale unei „găști”.

Condițiile de integritate se aplică tuturor membrilor PSD Buzău. Așa că, domnule senator Mocanu, până nu vă rezolvați problemele din justiție, nu puteți nicidecum candida la vreo funcție publică din partea PSD Buzău. Știu că ați fost la toate partidele să vă oferiți serviciile, și nu doar o dată. Ba mai mult, astăzi ați bătut chiar la ușa PNL, adversarul nostru politic principal. Pe scurt, ati trădat PSD!!!

Voi cere în CEX Buzău un vot în privința dumneavoastră, pentru că da, modul de a face administrație publică nu mai este același. Buzoienii asteaptă o schimbare în PSD și o vor avea!”

Totodată, liderul PSD, a publicat pe pagina rețelei de socializare un document care arată că senatorul Victor Mocanu s-a autosuspendat din funcția deținută în PSD Buzău după adoptarea criteriilor de integritate ale PSD.

Victor Mocanu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.