Președintele PSD, buzoianul  Marcel Ciolacu a participat, vineri după-amiază, la vernisajul expoziției de artă plastică organizată  în cadrul Buzău International Arts Festival  sub denumirea  „Cei ce ne-au dat nume” în cadrul căreia sunt expuse picturi și schițe realizate de Nicu Covaci și Valeriu Sepi.

Ciolacu a ajuns la expoziția organizată la Galeriile de Artă Buzău însoțit de primarul municipiului Buzău, iar ulterior li s-a alăturat și președintele interimar al PSD Buzău, senatorul Lucian Romașcanu plecat să își găsească un loc de parcare.

Cei doi artiști plastici care expun la Galeriile de Artă, solistul trupei Phoenix-Nicu Covaci și Valeriu Sepi se aflau la momentul sosirii șefului PSD la o terasă din apropiere și au venit după ce au fost anunțați de organizatori. Primarul municipiului Buzău Constantin Toma a făcut prezentările iar Ciolacu a glumit pe seama senatorului Lucian Romașcanu, fost ministru al Culturii.

„Eu sunt primarul Buzăului și vă așteptam să ne povestiți despre lucrări. Dânsul este Marcel Ciolacu președintele PSD iar dânsul este senatorul Lucian Romașcanu”, a spus primarul Constantin Toma.

„Da, Lucian a fost o vreme și ministru la incultură”, a spus în glumă Ciolacu.

„Da, așa este. Până s-au prins și m-au schimbat că au găsit alții mai buni”, a completat Romașcanu.

Ciolacu a discutat preț de câteva minute cu Nicu Covaci și Valeriu Sepi care ulterior i-au prezentat lucrările expuse. La plecare organizatorii festivalului au vrut să le ofere cărți scrise de Nicu Covaci și discuri Phoenix cu autograf însă aceștia au refuzat spunând că vor să plătească pentru acestea ca toată lumea.

Primarul Constantin Toma a scos din buzunar o hârtie de 200 de lei pe care a oferit-o unuia dintre organizatori pentru cărți și CD-uri însă cei trei politicieni au plecat fără a nu au mai aștepta semnarea acestora.

Președintele PSD Marcel Ciolacu se află la Buzău pentru a discuta cu membrii de partid și pentru a vota duminică la referendumul de unire a municipiului Buzău cu comuna Țintești.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.