Handbalistele Gloriei Buzău s-au impus categoric în fața vicecampioanei sezonului trecut SCM Râmnicu Vâlcea în meciul din etapa a treia a Ligii Naționale la Handbal Feminin disputat pe teren propriu la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”.

Buzoiencele s-au impus în fața adversarelor cu scorul de 25-21(14-10) însă au fost în timpul jocului diferența a fost ;i mai mare pe tabela de marcaj și au fost minute bune în care Vâlcea nu a reușit să marcheze în poarta Buzăului.

Nu au lipsit de la meciul care se anunța a fi unul aprig disputat nici politicienii de frunte ai județului. Primii care au ajuns la Sala Sporturilor au fost primarul Toma însoțit de președintele PSD Marcel Ciolacu și de președintele interimar Lucian Romașcanu alături de o bună parte a activului de partid care a ieșit în stradă pentru promovarea referendumului.

Ceva mai retras, președintele CJ Petre Emanoil Neagu a preferat să ia loc între oamenii de rând aflați în sală de unde a urmărit prima parte a meciului și a mers la tribuna oficială doar după ce vicele Adrian Petre a venit să îl „invite” alături de conducerea partidului. Neagu a luat loc lângă liderul PSD Marcel Ciolacu cu care a și schimbat câteva vorbe până la pauza dintre cele două reprize iar după pauză nu a mai revenit lângă acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.