Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a votat, duminică dimineață, la referendumul pentru alipirea comunei Țintești la municipiul Buzău. El a venit la urne însoțit de soție, de Marcel Ciolacu și de mai mulți tineri social-democrați.

Toma a mărturisit că are emoții pentru atingerea pragului de prezență, dar a spus că indiferent de rezultat, va face din Buzău un oraș de top.

„Am emoţii, e normal să se întâmple aşa, dar eu cred că buzoienii au înţeles că nu e un vot pentru un om sau pentru un partid, ci e un vot pentru viitorul lor. E un vot pentru Buzău, pentru oraşul şi pentru viitorul nostru, pentru copii şi pentru următoarele  generaţii. Dacă referendumul trece, vom munci şi mai mult să obţinem rezultate şi mai bune, să atragem fonduri europene, avem o mulţime de proiecte care sunt si care vor veni, am demonstrat  împreună că Buzăul e pe calea cea bună. Sper să ajungem un oraş de top. Dacă nu trece….vom ajunge un oraş de top, dar mai mic, ne vom dezvolta pe verticală, nu şi pe orizontală”, a declarat Constantin Toma.

Conform legii, referendumul este valabil dacă la acesta participă cel puţin 30% din numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente. Rezultatul referendumului este validat dacă opţiunile valabil exprimate reprezintă cel puţin 25% din cei înscrişi pe listele electorale permanente.

Prezența la urne la ora 14.00 era de 4,9%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.