Președintele PSD, Marcel Ciolacu a votat duminică la referendumul inițiat de Constantin Toma pentru alipirea comunei Țintești de orașul Buzău. El a fost însoțit la vot de edilul Buzăului și a declarat că s-ar bucura ca reforma administrativă a României să înceapă de la Buzău.

„Am răspuns apelului făcut de domnul Toma, să particip la acest exerciţiu democratic, unul dintre cele mai importante exerciţii la care putem participa, respectiv să facem un Buzău mai mare, un Buzău cu mai multe oportunităţi, cu locuri pentru tineri, cu locuri de muncă. E printre cele mai lăudabile acţiuni ale unui primar de municipiu. Îl felicit, chiar dacă nu foarte multi buzoieni s-au prezentat la vot, il felicităm pe domnul primar şi sperăm ca până la ora 23.00  buzoienii să vină să voteze. Reforma administrativă trebuie făcută în România. Mi-aş dori să înceapă din municipiul Buzau.  Vedeţi ce înseamnă un exerciţiu democratic, faceţi o comparaţie cu exerciţiul democratic pe care şi l-au dorit cei de la PNL, ieri, în acea mizerie de congres”, a declarat Ciolacu.

Conform legii, referendumul este valabil dacă la acesta participă cel puţin 30% din numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente. Rezultatul referendumului este validat dacă opţiunile valabil exprimate reprezintă cel puţin 25% din cei înscrişi pe listele electorale permanente.

Prezența la urne la ora 14.00 era de 4,9%.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.