Președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, ia atitudine după comunicatul liberalilor buzoieni care solicită demisia a doi dintre candidații PSD pe listele pentru Senat și Camera Deputaților. Ciolacu îi explică omologului său liberal  ce spune legea în cazul persoanelor aflate în funcții mai mult sau mai puțin publice care decid să candideze.

„Cristian Romanescu, președintele numit al PNL și nu ales, a făcut astăzi  câteva comentarii legate de doi colegi din PSD aflați pe listele pentru parlamentare. Daca aceste comentarii veneau din partea lui Ovidiu Anghel, înțelegeam. Dar din partea domniei sale sunt surprins neplăcut. Pentru ca brusc, a uitat ca exista un principiu fundamental în democrație: dreptul de a alege si de a fi ales. Mai mult, după ce ești ales ai dreptul de a opta în termen de 15 zile. Cu alte cuvinte, Cristian  Romanescu vrea sa ne întoarcem la perioada stalinista în care daca aveai convingeri politice altele decât cele care trebuie urma să fii dat afara!”, spune deputatul Marcel Ciolacu.

De asemenea, președintele ales al PSD spune că nu va cere demisia nici unui liberal care a decis să candideze pentru un post în Parlamentul României indiferent de funcția pe care o ocupă ci le va ura succes.

„În presa din Buzău s-a tot scris ca pe listele PNL la parlamentare vor fi Vlad George, consilier municipal și director la Palatul Copiilor, precum și Ionela Voicu, inspector școlar! Eu nu le voi cere demisia și le urez succes in campanie”, spune președintele PSD, Marcel Ciolacu.

În final, deputatul Marcel Ciolacu îi adresează omologului său liberal o întrebare, urmând logica exprimată în comunicatul remis de PNL Buzău: „îmi permit să-i adresez lui Cristian Romanescu o întrebare: daca va candida la parlamentare, pe primul loc, așa cum e normal pentru șeful PNL din Buzău, își va da demisia din funcția de președinte al Federației Române de Tenis de Masa?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.