Consilierii liberali vor vota, marți, noua organigramă a Primăriei Buzău supusă votului aleșilor locali de primarul Constantin Toma. Liberalii consideră că noua organigramă va rezolva ilegalități, constatate și de Curtea de Conturi, ale vechii administrații PSD-iste, parte din ele sesizate public de nenumărate ori de liberali în anii ce au trecut.
„Este un fapt trist, pe care îl regret, că mai mulți polițiști locali își vor pierde locul de muncă. Însă cei care trebuie arătați cu degetul pentru această situație sunt cei din PSD care au girat și decis angajarea lor ilegală. În același timp, ținând cont de faptul cu una din atribuțiile celor care vor pleca era paza și ordinea în instituțiile de învățământ din municipiul Buzău, îi cerem primarului Constantin Toma să se asigure că acest aspect nu va avea de suferit. Siguranța copiilor noștri în instituțiile de învățământ în care învață trebuie să constituie o prioritate pentru administrația locală”, se arată în comunicatul semnat de președintele organizației municipale a PNL Buzău, Adrian Zoican.

De asemenea, liberalii cred că organigrama pe care o vor vota marți nu este cea mai bună soluție și cred că există loc și de mai bine.

„Organigrama ce va fi votată mâine nu e perfectă. Poate ar trebui ca reorganizarea Primăriei să includă și decizii care să vină în sprijinul problemelor pe care administrația locală buzoiană le are. Mă gândesc aici la absorbția fondurilor europene, domeniu în care administrația locală PSD a dat greș, ca-n multe altele. Poate ar fi fost benefic ca în organigrama Primăriei Buzău să apară posturi special destinate atragerii de fonduri europene, pentru a reuși ieșirea din acest impas al Buzăului și pentru a oferi municipiului șanse pentru dezvoltare pe bani europene. Chiar și așa, reiterez că votul consilierilor liberali în cazul organigramei va fi pentru, ea rezolvând ilegalități pe care membri ai PSD le-au făcut”, se mai arată în comunicatul remis de liberalii buzoieni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.