Poliţiştii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au identificat şi depistat miercuri seară, în aproximativ două ore de la sesizare, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Buzău, bănuit de coruperea sexuală a minorului

Potrivit IPJ Buzău, miercuri, poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău s-au autosesizat în urma apariţiei în mediul on-line a unor informaţii privitoare la faptul că un bărbat a acostat pe stradă un minor, căruia i-ar fi adresat solicitări cu caracter sexual.
În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii buzoieni, cel în cauză, a fost identificat şi depistat pe raza municipiului Buzău, fiind condus pentru audieri la sediul Poliţiei.
Din cercetările efectuate a reieşit că tânărul ar fi abordat un minor în vârstă de 12 ani, pe stradă, în municipiul Buzău, iar pe timpul discuţiilor cu acesta ar fi comis acte de natură sexuală.
Persoana în cauză va fi internată într-o unitate spitalicească, în vederea efectuării unei expertize medicale de specialitate.
A fost întocmit dosar penal, în care poliţiştii desfăşoară cercetări, urmând a fi dispuse măsuri legale.
Iata ce a postat mama copilului de la care a pornit ancheta, intr-un grup de pe Facebook: ”Fetele care aveţi copii, aveţi grijă de ei că în minunatul nostru cartier Dorobanţi se află un pedofil! Este blonduţ, 1.70, şi o aluniţă în barbă! Sper să-l descoperim şi să ajungă unde trebuie înainte să facă rău! Îi plac si fetitele si baietii! Din păcate, s-a legat de băiatul meu! Era curios să-i vadă abdomenul şi chiloţii. (…) Am aflat că stă la blocurile din spatele pizzeriei Toscana! Şi i-a spus băiatului că se ocupă cu aşa ceva! ”
Bărbatul retinut ,miercuri seara, este asistent kinetoterapeut dar nu profesează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.