Performențe notabile obținute de echipa de fotbal a Inspectoratului Județean de Poliție Buzău. Fotbaliștii cu caschetă care fac parte din CS Poliția Buzău s-au clasat pe locul 3 la cea de-a 36-a ediţie a Police Friendship Cup, competiție internațională desfășurată în acest an în localitatea Riccione din Italia la care au participat încă 13 formații din țara gazdă, din România, Irlanda, Ucraina și Ungaria. Evoluția buzoienilor a fost peste așteptări, reușind să învingă 3 echipe din Italia, una din Irlanda, una din Ucraina și  terminând la egalitate cu  formația bucureșteană I.P.A Regiunea 7. Cu aceste rezultate, polițiștii buzoieni s-au clasat pe primul loc în grupa A și au intrat în semifinalele turneului.

Lipsa norocului a făcut însă ca polițiștii buzoieni să nu intre și în finala mare, fiind învinsi la diferență de un gol de echipa din Ucraina în fața căreia caștigaseră în urmă cu câteva zile. La final, C.S. Poliția Buzău s-a clasat pe locul al 3-lea, după ce s-a impus în finala mică cu scorul de 5-0 în fața echipei P.M. Tremoli.

Iată-i pe polițiștii buzoieni care se pricep la fotbal și care au reușit să-și adjudece locul trei la o competiție internațională importantă: Ionu Baba, Mihai Chiorcău, Fănel Taraze, Adrian Fâşie, Victor Glogoviţeanu, Gabriel Pană, Aurelian Căţoi, Marius Şoaită, Cătălin Grigore, Bogdan Oncel și Gabriel Dragomir.

Gabriel Pană-cel mai bun jucător al turneului Cupa „LOTUS”

Și pentru a întâri ideea că se pricep la sportul cu balonul, polițiștii din Buzău au mai câștigat o competiție, chiar înainte de turneul din Italia. Prezenți la un turneu de fotbal la Oradea, echipa IPJ Buzău s-a clasat  pe locul 3 din 23 de echipe participante.
La aceeași competiție, buzoianul Gabriel Pană de la Poliția orașului Pogoanele a fost declarat  „Cel mai bun jucător” al turneului.

 

Ciprian STERIAN

 


 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.