Prietena șoferului decedat în accidentul rutier de sâmbătă de pe drumul ce leagă Cochirleanca de Poșta Câlnău, tânăra de 17 ani, din Ojasca, a rămas internată la Buzău pe secția de Chirurgie Pediatrică.
Ciprian TIMAREa prezintă mai multe contuzii și escoriații însă medicii dau asigurări că este în afara oricărui pericol. O altă victimă a accidentului petrecut sâmbătă a fost transportată la Spitalul Universitar din Capitală. Este vorba despre un tânăr de 26 de ani din Scurtești, care a fost trimis la București cu un traumatism craniocerebral, la câteva ore de la accident.
O altă victimă a accidentului rutier, cea de-a treia, fratele șoferului decedat, nu a fost internat în spital, el suferind răni minore după ce a fost aruncat din mașina care s-a înfipt în pom.
Un tânăr de 24 de ani a murit pe loc și alți trei tineri cu vârste cuprinse între 17 si 27 de ani s-au ales cu răni grave după ce mașina condusă de tânărul de 24 de ani s-a înfipt într-un pom.
Accidentul s-a petrecut pe drumul ce leagă localitatea Poșta Câlnău de Cochirleanca pe o porțiune dreaptă de șosea unde șoferul a circulat cu viteză excesivă și a pierdut controlul direcției de mers.
În urma impactului, șoferul, Ciprian Timar, a murit pe loc iar ceilalți trei pasageri, o fată de 17 ani, care era iubita șoferului, și alți doi tineri de 25 si 27 de ani au suferit răni grave.
Cei patru tineri mergeau la Cochirleanca pentru a se întâlni cu niște prieteni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.