Primăria Municipiului Buzău anunța, printr-un comunicat de presă, o victorie definitivă în procesul pe care Compania de Apă Buzău i l-a intentat după adoptarea celor două hotărâri de consiliu local municipal adoptate în prima ședința a noului CLM din luna iulie 2016 care vizează modificarea actului constitutiv al Companiei de Apă. Magistrații Curții de Apel Ploiești au admis recursul declarat de municipalitate și au casat hotărârea Tribunalului Buzău unde Compania de Apă avusese câștig de cauză.

          Primăria Municipiului Buzău aduce la cunoştinţă faptul că ieri, 2 februarie 2017, Curtea de Apel Ploieşti a admis recursurile formulate de Sălcuţan Alexandru Lucian şi Primăria Buzău împotriva încheierii de şedinţă pronunţate de Tribunalul Buzău de suspendare a Hotărârilor Consiliului Local Municipal Buzău prin care se dorea modificarea Actului Constitutiv al SC Compania de Apă SA Buzău. Prin această hotărâre, Curtea de Apel Ploieşti a apreciat că nu există nicio suspiciune de legalitate a acestor hotărâri ale Consiliului Local Municipal, aşa cum considerase în mod greşit, iniţial, Tribunalul Buzău. Decizia este definitivă.          Reamintim că Actul Constitutiv ale SC Compania de Apă SA Buzău a fost modificat ultima oară pentru a face cât mai dificilă spre imposibilă schimbarea membrilor Consiliului de Administraţie şi a Directorului General, modificările fiind înregistrate la Registrul Comerţului în data de 8 iunie 2016, practic imediat după aflarea câştigătorului alegerilor locale pentru funcţia de Primar al Municipiului Buzău.

          Acum, prin decizia definitivă a Curţii de Apel Ploieşti, se creează posibilitatea ca în Adunarea Generală a SC Compania de Apă SA Buzău, ce va avea loc luni, 6 februarie 2017, să poată fi făcută modificarea Actului Constitutiv în sensul eliminării prevederilor ilegale ce contravin OUG 109 pe 2011 si Legii 31 pe 1990.

                            Primarul Municipiului Buzău

                                      Constantin Toma

1 COMENTARIU

  1. A CASTIGAT PE DRACU PRIMARIA !!!!!!! A CASTIGAT UN SIMPLU RECURS , DECI PROCESUL SE JUDECA PE FOND ,,,, PENTRU CEI CARE STIU DESPRE CE ESTE VORBA . CEI CARE NU STIU ,INFORMATIVA SI NU MAI PUNETI BOTU LA CE MINTE TOATA ZIUA TOMA SI ZIARELE DE CASA ADICA PUPINCURISTII.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.